JDM Management

SPREKER| VERBINDING & INSPIRATIE

Zaken in gang zetten komt veelal door een stuk enthousiasme en passie. Passie moet je voelen het is je intrinsieke motivatie om te gaan voor je idealen en je zaak.

Het is mooi om dingen bij je zelf te zoeken die je leuk vindt. Doe je dingen die je leuk vindt dan zal je merken dat het nauwelijks energie kost. Een pessimist ziet een probleem in elke mogelijkheid. Een optimist een mogelijkheid in elk probleem (Winston Churchill).

Het is natuurlijk goed om uiteindelijk mensen te ontmoeten in je leven die je energie geven i.p.v. die energie kosten. Je ontwikkelt hiervoor een goede antenne en je zal zien dat het je verder brengt in je leven. Deze antenne-functie wil ik graag doorgeven zodat mensen zelf de inspiratie opwekken om ook voor geluk en energie te gaan.

Zoals ik eerder beschreef: “The more you experienced, the more you have to offer to others. So, experience to the max!”

De afgelopen jaren heb ik dit maximaal gedaan en nu is het tijd om het enthousiasme wat het mij heeft gebracht over te brengen op de ander. Het verhaal te delen over mijn stap van succes naar waarde. Iedereen heeft zijn verhaal over vallen en opstaan. Als we meer echt met elkaar zouden praten vanuit passie en vanuit de echte verhalen dan brengen we ook echt iets in gang.

Verder ben ik beschikbaar als dagvoorzitter dan wel panellid in discussies over onderwerpen waarin ik actief ben. Verder kan ik een wervende en inspirerende rol vervullen voor ondernemers die begeleid willen worden in de verdere commerciële uitrol en marketing van hun concepten, producten en innovaties.

Let’s Connect

Geïnspireerd om ook van succes naar waarde te gaan? Op zoek naar het leggen van die waardevolle verbinding? Of wil je graag eens vrijblijvend afspreken om te kijken waar onze connectie ligt?

Neem contact op via:

+31 (0)6 48 43 14 39

jan@jdmmanagement.nl

JDM Management