JDM Management

BESTUUR & TOEZICHT| CONSULTANCY

Op mijn 29e werd ik voor het eerst commissaris bij een familiebedrijf dat toen werd geleid door de tweede generatie. Na bijna 25 jaar commissarisschap in een aantal bedrijven (hotel & hospitality, sport, bouw & industrie, erfgoed) heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het is om directies te mogen adviseren vanuit een helikopter positie.

Als directie ben je vaak met de waan van de dag bezig en vergeet je vaak je lange termijnvisie en is het een kunst om steeds dichtbij je kernwaarden te blijven. In de afgelopen jaren heb ik dit in vele vormen en gedaante mogen ervaren. Het geeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel naar jezelf, het bedrijf en naar de achterliggende aandeelhouders/stakeholders.

Dit hele spectrum overzien is voor mij steeds weer een uitdaging en vormt je tot wie je bent. Als voorzitter en of toezichthouder van een aantal bedrijven, clubs en instellingen vind ik het bijzonder om een club/team te mogen ondersteunen en de lijnen uit te zetten met directie/bestuur.

Door mijn jarenlange ervaringen leg ik met veel passie en kennis de verbinding tussen verschillende generaties, afdelingen, bedrijven en werelden. Dit door altijd het gesprek aan te gaan waar respect de boventoon voert en je als mens openstelt door te kijken voorbij de beelden en te luisteren voorbij de woorden.

Met andere woorden voorbij het succes naar waarde!

Let’s Connect

Geïnspireerd om ook van succes naar waarde te gaan? Op zoek naar het leggen van die waardevolle verbinding? Of wil je graag eens vrijblijvend afspreken om te kijken waar onze connectie ligt?

Neem contact op via:

+31 (0)6 48 43 14 39

jan@jdmmanagement.nl

JDM Management